Isparta’da telefonunu kaybeden E.K. mobil bankacılık hesabından 100 bin tl çekildiğini fark edince polise başvurarak şikayetçi oldu. Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanan 4 şüpheliden 1’ tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetten yapılan açıklama şöyle: “10.05.2024 günü Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından alınan müracaatta müşteki E.K. isimli şahıs 10.05.2024 günü öğlen saatlerinde telefonunu kaybettiğini, telefonunda şifre bulunmadığını ve mobil bankacılık şifresinin ise telefon kılıfında olduğunu, akşam saatlerinde yeni bir telefon ile mobil bankacılık uygulamasına girdiğinde hesabından 100.000 TL paranın M.K. isimli şahsın İBAN hesabına aktarıldığını belirterek şikayetçi olmuştur.

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda olay ile bağlantılı olan şüpheliler M.K. – A.B. – O.G. ve H.İ.B. isimli şahıslar yakalanmış ve akabinde çıkarıldıkları adli makamlarca M.K. isimli şahıs TUTUKLANMIŞ, A.B. – O.G. ve H.İ.B. isimli şahıslar savcılık ifadeleri sonrasında serbest bırakılmışlardır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur”.

Isparta'da Yol Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü Isparta'da Yol Tartışması Kanlı Kavgaya Dönüştü

Haber Merkezi

Editör: Özge Çelik