Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (IGSİAD) ev sahipliğinde “Girişimde Kadın Gücü” programı gerçekleştirilecek.

17 Eylül Çarşamba günü Barida Hotels’te düzenlenecek etkinlik, 12.30–16.00 saatleri arasında yapılacak. TÜRKONFED, BAKSİFED, TOBB ve Türkiye İş Bankası iş birliğiyle organize edilen buluşmada kadın girişimciler bir araya gelecek.

Program kapsamında ilham verici konuşmalar, İş Bankası’nın kadın girişimcilere yönelik özel çalışmaları, insan odaklı düşünme eğitimi ve networking fırsatları yer alacak.

Etkinliğe katılmak isteyenlerin kayıtlarını bugün (16 Eylül 2025) saat 18.00’e kadar yaptırmaları gerekiyor. Kayıt olmayan misafirlerin salona girişine izin verilmeyecek.

Kayıt linki: form.jotform.com/252511820526955

Trafik Cezasına İtiraz Etmeden Önce İki Kez Düşünün! Davayı Kaybeden Yandı
Trafik Cezasına İtiraz Etmeden Önce İki Kez Düşünün! Davayı Kaybeden Yandı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 09 16 At 11.13.37

Kaynak: Haber Merkezi