Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 22 Ekim 2025 Çarşamba günü İl Merkezi ile Sütçüler, Gelendost ve Aksu ilçelerinde okul önleri ve vatandaşların yoğun bulunduğu alanlarda kapsamlı bir asayiş ve denetim uygulaması gerçekleştirdi.

Geleceğin teminatı olan çocuklar için güvenli alanlar oluşturulması hedefiyle yapılan denetimlerde geniş bir yelpazedeki noktalar kontrol edildi:

Acılı Baba, Vali Erin'e Sarılarak Gözyaşı Döktü
Acılı Baba, Vali Erin'e Sarılarak Gözyaşı Döktü
İçeriği Görüntüle
  • Okul önleri ve çevresi
  • Öğrenci servisleri ve diğer araçlar
  • İnternet kafe ve oyun salonları
  • Park, bahçe ve sosyal alanlar
  • Metruk binalar
  • Market, büfe, tekel bayileri ve kafeler

Yetkililer, denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ve çocuklar için güvenli alanlar oluşturulmaya devam edileceğini belirtti.

🚔 Okul Önleri̇ Ve Asayi̇ş Uygulamasi 🚔📷 İl Merkezi, Sütçüler, Gelendost, Aksu📅 22.10.2025 Günü (1)🚔 Okul Önleri̇ Ve Asayi̇ş Uygulamasi 🚔📷 İl Merkezi, Sütçüler, Gelendost, Aksu📅 22.10.2025 Günü🚔 Okul Önleri̇ Ve Asayi̇ş Uygulamasi 🚔📷 İl Merkezi, Sütçüler, Gelendost, Aksu📅 22.10.2025 Günü (2)

Kaynak: Haber Merkezi