Isparta’nın önemli yapı şirketlerinden İDEMİR Yapı İnşaat’ın güller diyarına kazandırdığı İRON LOFT OTEL, açılalı kısa bir süre olmasına rağmen konforu ve modern yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçmişten günümüze hiç değişmeyen hamam keyfini sunan IRON LOFT OTEL gelenekleri yaşatmaya devam ediyor. Osmanlı mimarisini yaşatan tarzı ve sımsıcak atmosferiyle Türk hamamı günün her anı yenilenmeye çağırıyor

GELENEKSEL DOKULAR

TÜRK HAMAMI

 IRON LOFT OTEL, İster iş seyahatiniz için ister aileniz ile muhteşem bir tatil geçirmeniz için geniş, rahat ve konfor odaklı oda seçenekleri ile sizleri ağırlıyor. 41  odalı 110 yataklı butik otelde, saunadan, hamama, buhar ve dinlenme odalarının yanı sıra geniş ve ferahlığıyla dikkat çekiyor. 6 odasında jakuzi ve özel bölümlerin olduğu İRON LOFT OTEL, Isparta turizmine büyük katkı sağlayacak.

İRON OTEL FARKIYLA VAN KAHVALTISI

Gül Festivalinde de konuklarını ağırlayan İRON LOFT OTEL, önümüzdeki günlerde meşhur Van Kahvaltısını da müşterilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Isparta’ya ahde vefasını gösteren İDEMİR Yapı İnşaat Kurucusu İbrahim Demir, güller diyarına yatırımlar yapmaya devam ediyor.

İLETİŞİM KAYNAKLARI:

Lastiği Patlayan Otomobil Kontrolden Çıktı Lastiği Patlayan Otomobil Kontrolden Çıktı

ADRES: FATİH, 4500. SK. NO:5, 32100 MERKEZ/ISPARTA

TELEFON: 0246 502 42 22

WHATSAPP: 0506 502 42 22

[email protected]

Kaynak: Haber Merkezi