Sarımsak ve Soğan: Allisin maddesi yağla savaşta rol oynar ve yağ birikimini önlüyor.

Süt, Yoğurt ve Peynir: Kalsiyum içeriği yağ kütlesinin küçülmesine yardımcı olur ve tok tutar.

Yumurta: Protein içeriği yüksek olduğu için yağ yakımını hızlandırır ve tok tutar.

Yulaf ve Arpa: Lifli oldukları için tok tutarlar ve yağ yakımını hızlandırırlar.

Tatlı Patates: Betakaroten içeriğiyle yağ yakımını teşvik eder ve kan şekerini dengeleyerek insülin direncini düşürür.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ramazan Ayı Tebriği Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ramazan Ayı Tebriği

Yeşil Çay: Metabolizma hızını artırır ve yağ yakımını teşvik eder.

Ceviz ve Badem: Sağlıklı yağlar içerirler ve yağ yakımını desteklerler.

Elma ve Armut: Flavonoid içeriği yağ hücreleriyle savaşır ve yağ yakımını artırır.

Somon: Omega-3 içeriğiyle yağ yakımını teşvik eder ve tok tutar.

Keten Tohumu: Östrojene benzer etkileri vardır ve yağ kütlesini azaltmaya yardımcı olur.

Patates: Potasyum içeriğiyle sodyumu dengeleyip ödemi önler ve tok tutar.

Haber Merkezi

Editör: Ali Rıza Cesur