İttifaksız yerel seçim kararından sonra yaprak dökümü yaşayan İYİ Parti'de sular durulmuyor.

Sancılı günler geçiren İYİ Parti, 13-14 Ocak’ta Adana'da yerel seçim kampına girecek.

Genel Başkan Meral Akşener'in, partisinin bütün yönetim kademeleriyle bir araya geleceği kampta hem saha hem aday belirleme bazında yerel seçim hazırlıkları değerlendirilecek. Yeni dönemin yol haritası çıkarılacak.

İSTİFALARIN SEBEBİ: KAZANAMAM ENDİŞESİ

Türkiye Gazetesi'nden Ferhat Ekinci'nin haberine göre; öte yandan parti içinden kopmalar da tam gaz sürüyor, adaylık için ismi konuşulanlar istifa ediyor.

Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ismi düşünülen Ankara Milletvekili Yüksel Arslan ve Tuzla Belediye Başkan Adayı Gürkan Akın istifa etmişti. Bu kervana katılan son isim Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Gökhan Zan oldu.

Parti kulislerinde "Kazanamayacaklarını bildikleri için istifa ediyorlar" yorumları yapılıyor. Bu arada aday adayı başvurularının da beklenen düzeyde gerçekleşmediği İYİ Parti'de peş peşe istifaların, diğer teşkilat üyelerini de etkilediği söyleniyor.   

Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı

Kaynak: Türkiye Gazetesi