Isparta halkının ortaklığıyla kurulan şehrin simge şirketlerinden IYAŞ’ta beklenen gün geldi ve Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Şirketin Yönetim Kurulu seçiminin de yapıldığı genel kurulda, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Meydan ve ekibi güven tazeledi. Birikimli oy yöntemiyle gerçekleştirilen seçimlerde iki liste yarıştı.

Isparta’da Yavru Güvercin Kurtarma Operayonu!
Isparta’da Yavru Güvercin Kurtarma Operayonu!
İçeriği Görüntüle

Seçim sonucunda Hasan Ali Meydan’ın listesinde yer alan adaylar şu oyları aldı:

Hasan Ali Meydan: 5 bin 295 oy

Süleyman Dağlı: 4 bin 704 oy

Erdin Açıkgöz: 4 bin 694 oy

Fatih Kurt: 4 bin 133 oy

Azim Yılmaz: 4 bin 128 oy

Bahattin Şenol’un listesinde yer alan adayların oyları ise şöyle oldu:

Bahattin Şenol: 3 bin 721 oy

Emine Dikçe: 1 bin 872 oy

Mehmet Parıldar: 1 bin 831 oy

Bağımsız aday Şükrü Sarı ise 16 oy aldı.

Bu sonuçlarla birlikte Hasan Ali Meydan başkanlığındaki mevcut yönetim yeniden seçilerek güven tazeledi. Böylece genel kurul öncesinde kent kamuoyunda merakla beklenen “IYAŞ’ta yeni yönetim kim olacak?” sorusu da yanıt bulmuş oldu.

IYAŞ’taki çift listeli seçim, şirket ortakları ve Isparta kamuoyu tarafından yakından takip edilirken, sandıktan mevcut yönetimin devamı yönünde karar çıktı.

Muhabir: Necati Üretme