Kamu kurumları ile iş dünyası arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan ziyarette; Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, Defterdar Yardımcısı ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Barış Savar ile Gelir Yönetimi ve Denetim Müdürü Erol Kantar yer aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ITSO Başkan Adayı Yunus Karabulut, kamu kurumu yöneticileriyle Isparta ekonomisi ve iş dünyasının dinamikleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti. Karabulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şirketimizi ziyaret eden Isparta Defterdarı Sayın Mustafa Erdem’e, Defterdar Yardımcısı ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Sayın Barış Savar’a ve Gelir Yönetimi ve Denetim Müdürü Sayın Erol Kantar’a bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyorum."

Isparta’da Gece Boyunca Yoğun Denetim Yapıldı
Isparta’da Gece Boyunca Yoğun Denetim Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Şirketin bugünkü başarı grafiğini yakalamasında en büyük payın personeline ait olduğunu vurgulayan Yunus Karabulut, emektar çalışanlarını da unutmayarak, "Bu vesileyle, şirketimizin bugünlere gelmesinde emeği bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi