Merhum hayırsever iş insanı Şevket Demirel’in öncülüğünde başlatılan Karpuz Festivali, bu yıl da ORKAV’da düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi. Festivale Isparta Valisi Abdullah Erin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen eşi Şadiye Başdeğirmen, Şevket Demirel’in damadı İlhan Kesici ile Demirel ailesinden Sezen Hanım ve kızları Nihan, Neslihan, Binhan Demirel katıldı.

Başkan Şükrü Başdeğirmen, yaptığı açıklamada merhum Şevket Demirel’i rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirterek, “Şehrimizin kalkınmasına, ekonomisine büyük katkılar sağlamış, hayırseverliğiyle gönüllerde yer edinmiş Şevket Demirel’i bir kez daha yad ediyoruz. Bu geleneği yaşatan Sezen Hanım’a ve kıymetli kızlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Protokolün dışında oda başkanlarının da katıldığı festivalde, renkli kareler yaşanırken, yüzlerde tebessüm hiç eksilmedi.

Bir Zamanlar Gürül Gürül Akıyordu!
Bir Zamanlar Gürül Gürül Akıyordu!
İçeriği Görüntüle

K3-51K1-74K2-65

Kaynak: Haber Merkezi