Isparta'da Tekmeli Yumruklu Kavgada 3 Kişi Yaralandı Isparta'da Tekmeli Yumruklu Kavgada 3 Kişi Yaralandı

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere 8 ay kaldı. Bazı siyasi partilerde seçim hazırlıkları şimdiden start aldı. Çalışmalar daha yavş yavaş ilerlerken başkan adaylarıda kulislerde kendini göstermeye başladı. 
Siyasetin hızlı olduğu ilçelerden birisi olan Atabey'de çalkantılı geçen süreçlerin ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna Tevfik Atasoy oturmuştu. 
Atasoy'un bu dönem aday adayı olup olamayacağı henüz netleşmemişken karşısında şimdiden güçlü bir isim kendini gösterdi. 
AK Partinin değişik organlarında yıllarca görev alan, İl Genel Meclisi üyeliğine kadar uzanan siyasi hayatında eğilip bükülmeden, onurlu duruşu ve sevecen tavrıyla insanların beğenisini kazanan Mehmet Kılıçaslan'ın, Atabey Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi.
Kulislerde adı sık sık geçen Mehmet kılıçaslan'ın, özellikle Atabey'de sevilen bir sima olarak tanındığı ve Başkan adayı olarak seçimlere katılmasına yeşil ılşık yakılmasının ilçe halkı tarafındandan istendiği  biliniyor.  HABER: ERTUĞRUL ENGİN