Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2026-2027 eğitim öğretim dönemi burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını duyurdu.
Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği burs ve öğrenim kredisi başvuruları için süreç başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin başvuruların alınmaya başlandığını açıkladı.
Burs ve öğrenim kredisi desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler, başvuru sürecine ilişkin duyuruları takip edebilecek.
Başvuru detayları takip edilmeli
Başvuru yapacak öğrencilerin, başvuru şartları ve son başvuru tarihine ilişkin açıklamaları kontrol etmeleri önem taşıyor. Başvuruların nasıl yapılacağı ve süreçle ilgili ayrıntılar için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünün (KYK) resmî duyurularının takip edilmesi gerekiyor.




