Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.  Zabun, Isparta'ya kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Başdeğirmen'in önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Zabun, geride bıraktığımız 4,5 yılda hizmet anlamında boş 1 gün dahi geçmedi diye konuştu.

Milletvekili Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in önemli bir çalışma motivasyonu ve enerjisi ile bu süreci bu güne kadar getirdiğini, önemli işlerin altına imzasını attığını söyledi.

Bir taraftan sosyal ve kültürel belediyecilik alanında, bir taraftan hizmet belediyeciliği anlamında geride bıraktığımız 4,5 yıl içerisinde adeta Isparta'nın boş bir gününün geçmediğini söyleyen Zabun, Başkan Başdeğimen'in sürekli yeni projelere Isparta halkının önüne çıktığını söyledi. Bütün bunları AK Parti Genel Merkezi ve Ak Parti teşkilatlarının değerlendirdiği kadar Isparta halkınında değerlendirdiğini kaydeden Zabun, "bu yapılan hizmetler olumlu veya olumsuz olarak anket sonuçlarına da yansıyacaktır" dedi.

SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir! SGK İnceleme Yapıyor, Maaşınız Kesilebilir!

Zabun, yapılan bu anket çalışmalarıyla birlikte  adaylık sürecinde, Ak Parti Genel Merkezinin en doğru kararı vereceğini sözlerine ekledi.

Başkan Başdeğirmen'in hizmet noktasında Isparta'ya çok önemli katkılar sağladığını kaydeden Zabun, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin ve İl Başkan Yardımcısı İrfan Özkutlu'nun aday adaylıklarını da demokratik bir talep olarak değerlendirdiğini belirterek, "aday adayı olmadığı zaman zaten sıkıntı var demektir" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi