Manevi, İlkeli, Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Mil-Diyanet Sen) Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, gündeme özel basın açıklaması yaptı. Güner yaptığı açıklamada, ’Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığı bir açıklamayla: ‘Son yıllarda aileye yönelik tehditlerin giderek arttığını, toplumun yaşlandığını, boşanma oranlarının arttığını, evlilik ve doğurganlık hızının azaldığını, bu durumun Türkiye açısından varoluşsal bir tehdit ve felaket olduğunu’ ifade etti.

BAŞINDAN BERİ BU TEHLİKELERE DİKKAT ÇEKTİK

Mil-Diyanet Sen olarak, kurulduğumuz günden bu yana ülkemizde yaşanan manevi tahribata ve aile kurumunun altına döşenen dinamitlere dikkat çektik. Başta LGBT tehlikesi olmak üzere, 6284 sayılı kanunun verdiği zararlara, feminist örgütlerin ifsat faaliyetlerine, aileyi, gençliği ve toplumu çökerten dizi ve sinema sektörüne, sosyal medyada dine ve dini değerlere yapılan saldırılara dikkat çektik ve yetkililerimizi göreve davet ettik.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA ÇAĞRIMIZI YİNELİYORUZ!

Müslüman Türkiye’de ifsat faaliyetleri yürüten ve sayıları 22’yi bulan LGBT derneklerinin kapatılması için derhal talimat verilmeli, LGBT propagandası yasak kapsamına alınmalıdır. Aileyi çökerten ve dağıtan zina fiili yeniden suç kapsamına alınmalı ve 6284 sayılı kanunda düzenleme yapılmalıdır. Süresiz nafaka zulmüne ivedilikle son verilmeli, evlilik teşvik edilmeli ve mali olarak desteklenmelidir. Milli Eğitim Müfredatı yeniden düzenlenerek ‘Önce Ahlâk ve Maneviyat’ tüm okullarda ders kitabı olarak okutulmalıdır.

AHLAK DENETİM KURULU OLUŞTURULMALIDIR

En önemlisi de ‘Manevi ve Ahlaki Kalkınma Yasası’ çıkartılarak yaşanan manevi tahribatın önüne geçilmelidir. ‘Sosyal Medya Yasası’ çıkartılarak başta TikTok rezaleti olmak üzere zararlı tüm dijital yayınlar kontrol altına alınmalıdır. RTÜK bünyesinde, tüm ahlaksız yayınları denetleyecek bir ‘Ahlak Denetim Kurulu’ oluşturulmalıdır. LGBT lobisinin kontrolüne girmiş dizi ve sinema sektörü mercek altına alınmalıdır.

Alınacak yüzlerce önlem arasından en önemli gördüğümüz bazı başlıklar bunlar olup, biz sivil toplum kuruluşlarına düşen görev, gördüğümüz yanlışları yetkililere usulünce iletmek ve çözüm önerileri sunmaktır. Takdir ve tedbir makamı iktidar sahiplerinindir. Bugüne kadar söylenmeyeni söyleyen, konuşulmayanı konuşan Mil-Diyanet Sen olarak bizler, ‘doğruya doğru, yanlışa yanlış’ demeye devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

Akeso YAGİ: 70 Kilometreyi Bulan Menziliyle Isparta'da Stoklar Hızla Tükeniyor! Akeso YAGİ: 70 Kilometreyi Bulan Menziliyle Isparta'da Stoklar Hızla Tükeniyor!

Haber: Ali Rıza Cesur

Editör: Şükrü Altuğ