Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz ve İl Başkanı İsa YALÇIN yoğun geçen ilçe kongreleri ve İl Kongresinin ardından ilçe ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Önceki gün Milletvekili Nevzat Korkmaz ve İl Başkanı İsa Yalçın beraberinde Sarıidris belediyesi eski Başkanı Ramazan Pala ve Isparta MHP Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte iadeyi ziyaret gerçekleştirdiler.

Ülke ve İlçe gündemine dair sohbet ortamında geçen ziyarette MHP Eğirdir İlçe Başkanı Ali DEMİRTAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Korkmaz, şu günlerde gündemde olan Eğirdir Kemik Hastane ile ilgili görüşleriniz nelerdir sorusuna karşılık; “Sağlık Bakanlığının yanlış uygulamaları sonucunda Eğirdir Kemik Hastanesi zor duruma düşürülmüştür. Maalesef şu anda elden çıkarılması bile tartışılır duruma gelmiştir. Bizim temennimiz Eğirdir Kemik Hastanesinin yaşaması yönünde Sağlık Bakanlığının müdahil olmasıdır. Bugün Eğirdir Kemik Hastanesine alternatif olarak Türkiye’nin bir kaç yerinde daha Kemik Hastanesi açılmış olabilir, fakat bunun yanında Dünyada artık bazı yükselen değerler var, mesela Alzheimer Hastalarının Tedavileri konusunda bir merkez olabilir ben bunu burada öneriyorum, ben Kemik Hastanesinin kapatılmasına şiddetle karşıyım, bu benim söylediğim Alzheimer Hastalarının tedavisi hastanenin sadece bir bölümünde açılabilir ve bu bir öneridir. Bizler Isparta Milletvekilleri olarak Kemik Hastanesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.