Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla 5 farklı noktada geniş kapsamlı huzur uygulaması gerçekleştirdi.
24-25 Haziran tarihlerinde yapılan denetimler kapsamında SDÜ Kavşağı, Sav Kavşağı, Eğirdir Yolu, Koçtepe-Ünikent Kavşağı ile Gölcük Yolu–1001 Evleri Kavşağı’nda araçlar ve şahıslar tek tek kontrol edildi.
Gerçekleştirilen uygulamalarda, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi, kamu düzeninin korunması, aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının tespit edilmesi amacıyla kapsamlı denetimler yapıldı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bu tür uygulamaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.




