Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Sinan Aydın, kantinlerin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından düzenli olarak denetlendiğini belirterek, fiyatların okul aile birlikleri tarafından da kontrol edildiğini vurguladı. Aydın, "Denetimlerde kantinlerde satılan ürünlerin fiyatlarının yanı sıra hijyen koşulları ve içerikleri de inceleniyor. Gerekli incelemeler şu an devam ediyor" dedi.

Davraz, Dört Mevsim Turizmin Yeni Adresi Oldu
Davraz, Dört Mevsim Turizmin Yeni Adresi Oldu
İçeriği Görüntüle

Kantin işletmecilerinin yüksek kira bedellerine rağmen kaliteyi koruma gayretinde olduklarını belirten Aydın, "Biz geleceğimizi inşa eden evlatlarımıza hizmet ediyoruz. Kantinlerimiz, ilgili kurumlar tarafından düzenli olarak denetlenmektedir" ifadelerini kullandı.

Yetkililer, kantin fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerin devam ettiğini ve öğrenci velilerinin taleplerinin dikkate alınacağını belirtti

Kaynak: Haber Merkezi