• bilgi[@]parlarhaliyikama.com
Parlar Halı & Koltuk Yıkama
Isparta Parlar Halı Yıkama

Isparta Parlar Halı Yıkama

Halılar, evinizin vazgeçilmez eşyalarından biridir ve bu eşyaların nasıl temizleneceği konusunda soru işaretleriniz olabilir. Firmamızın sunduğu hizmetle Isparta halı yıkama artık çok daha hızlı ve kolay hale gelmiştir.

Halılarınızda gözle görülmeyen kir, toz birikintileri ve lekeleri profesyonel yöntemlerle temizlemekteyiz. Halınızın türüne göre uyguladığımız temizleme işlemi, halınızı ilk günkü yeniliği ile kullanmanızı sağlamaktadır. Periyodik temizleme işlemi ile halılarınızı uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Kaliteli Hizmet

Halı yıkama ücretlendirmemiz metrekare üzerinden hesaplanmaktadır. Yorgan, battaniye, koltuk yıkama gibi işlemlerin fiyatı ise eşya adetine göre belirlenir. Parlar Halı Yıkama olarak amacımız, kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile size sunmaktır.

2008 yılından bu yana profesyonel personellerimiz ve son teknoloji ekipmanımızla size hizmet vermek için buradayız. Isparta halı yıkama konusunda en prestijli firmalardan biri olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Hizmet yelpazemize ve fiyatlandırma bilgimize iletişim bilgilerimizden ya da internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz Danışın!
Shape

Isparta'da Halı ve Koltuk Yıkama İçin Bizi Arayın!

0246 227 33 36

Parlar Halı & Koltuk Yıkama

Hizmetlerimiz

Parlar Halı & Koltuk Yıkama
Parlar Halı & Koltuk Yıkama

Halı & Koltuk Yıkama Hizmetlerimiz için Bize Ulaşın!




0246 227 33 36

WhatsApp Web