Isparta – Antalya karayolu üzerinde doğayla iç içe, sakinlik arayanların yeni gözdesi Karacaören 2 Barajı, sığla ormanlarıyla adeta büyülüyor. Endemik sığla ağaçlarıyla çevrili bu eşsiz bölgeye sadece tekneyle ulaşılabiliyor. Ziyaretçiler, tekne turlarıyla bu doğa harikasını keşfetme şansı yakalıyor.
Büyük tur tekneleriyle kişi başı 300₺ karşılığında yapılan geziler, yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Daha özel bir deneyim yaşamak isteyenler ise küçük özel tekneleri tercih edebiliyor. Tekne yolculuğu sırasında ziyaretçiler, sadece bu bölgeye özgü çeşitli kuş türlerini gözlemleme fırsatı da buluyor.
Karacaören 2 Barajı, doğa tutkunları ve fotoğrafçılar için saklı bir cennet niteliğinde. Sığla ormanlarının oluşturduğu büyüleyici manzara, bölgeyi Türkiye’nin en özel doğa rotalarından biri haline getiriyor.





