Bugün Trakya, İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun Güney ve Batısı, Akdeniz'in İç ve Batı Kesimlerinde Aralıklı ve Yerel Olmak Üzere Sağanak ve Gökgürültülü Sağanak Yağışlar Görülecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, bugün Trakya, İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Akdeniz'in iç ve batı kesimlerinde aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlar görülecek.

-BÖLGELERDE HAVA-
Marmara:
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Denizli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Akdeniz: Kıyıları ile zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğleden sonra Antalya, Isparta ve Burdur, gece saatlerinde Adana ve Osmaniye çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve batısı (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Karaman, Kayseri ve Yozgat) aralıklı ve yerel olmak üzere üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Batı Karadeniz: Parçalı zamanla çok bulutlu, iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu) ile öğle saatlerinden sonra bölgegeneli aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Rize ve Artvin, gece saatlerinde Çorumçevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır ile Erzurum'un doğu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısı parçalı bulutlu.