Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhuriyet Caddesi’nde incelemelerde bulundu. İlk olarak tek yön yola dönüştürülen ve ardından yapılan oylama ile orta refüjün kaldırılması kararının çıkmasının ardından Başkan Başdeğirmen, caddede geniş kapsamlı inceleme başlattı.

Mustafa Çobaner Kalp Krizi Geçirdi!
Mustafa Çobaner Kalp Krizi Geçirdi!
İçeriği Görüntüle

Başkan Başdeğirmen açıklamasında; ‘Şehrimizin en önemli arterlerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi’nde, ilgili daire müdürlüklerimizle birlikte kapsamlı incelemelerde bulunduk. Müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımız ile beraber sahada gerçekleştirdiğimiz değerlendirmelerde, mevcut sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını detaylı şekilde ele aldık. Vatandaşlarımızın yaşam konforunu artıracak, caddeyi daha modern ve işlevsel bir yapıya kavuşturacak düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Isparta’mız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz’ dedi.

Şehrimizin En Önemli Arterlerinden Biri Olan Cumhuriyet Caddesi’nde, Ilgili Daire Müdürlüklerim (2)Şehrimizin En Önemli Arterlerinden Biri Olan Cumhuriyet Caddesi’nde, Ilgili Daire Müdürlüklerim (1)Şehrimizin En Önemli Arterlerinden Biri Olan Cumhuriyet Caddesi’nde, Ilgili Daire MüdürlüklerimŞehrimizin En Önemli Arterlerinden Biri Olan Cumhuriyet Caddesi’nde, Ilgili Daire Müdürlüklerim (3)

Muhabir: Emel Topuz