Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirleriyle mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda 07 Kasım 2025 tarihinde 20.15 – 21.15 saatleri arasında Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde “Narkoalan Uygulaması gerçekleştirildi.

Emniyet yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan bu tür denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Atatürk Stadyumu Yıkım İhalesi Yapılıyor
Atatürk Stadyumu Yıkım İhalesi Yapılıyor
İçeriği Görüntüle

Ayrıca vatandaşlara da çağrıda bulunan Emniyet Müdürlüğü, şüpheli bir durumla karşılaşılması halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ya da UYUMA uygulaması üzerinden bildirim yapılabileceğini hatırlattı.

Narkotik ekiplerinin yürüttüğü NARVAS Projesi kapsamında yapılan tüm ihbarların titizlikle değerlendirildiği vurgulandı.

Muhabir: Afşın Topçu