İleri ve yenilikçi teknolojilerle oluşturulan sunucu desteğiyle Thomson Investment en hızlı para transferi yapılabilen CFG kuruluşu oldu. Kurulduğu yıl hızlı işlem ile adını yerel  piyasalara anında duyuran kurum, birçok avantajlı yatırım ürünüyle de dikkatleri çekmeyi başarıyor. En hızlı işlem ödülüne layık görülen kurum NFA denetim firması lisansıyla da büyük saygınlık ve güven oluşturuyor. Yüksek teknolojili altyapısında sunduğu Meta Trade5 platformuyla yüksek hacimde  işlem hacmi elde edilmesine destek oluyor.

Tecrübeli  ve dinamik ekipleriyle yatırım, eğitim ve işlem avantajları konusunda çevrimiçi destek sağlıyor. Yeni yatırımcının bilinçlenmesi ve eğitimlerine büyük önem veren Thomson Investment ücretsiz kurslar ve seminerlerle gelişimlerini sağlıyor. Demo program desteği ve online etkileşimlerle her an yatırımcının yanında yer alıyor. Kurum yeni yatırımcıya CFG  konusunda her türlü eğitim desteği sunarak bilinçli olmasını ve doğru ticaret yapabilmesi için piyasayı tanımasını sağlıyor. Analitik örnek uygulama alanlarıyla sektörel tecrübe edinilmesine aracılık ediyor.

Thomson Investment Avantajları

Thomson Investment avantajları arasında yatırımcı için 3 farklı hesap türüyle işlem ve yatırım yapabilme fırsatları sunuyor. Piyasada  en iyi online  hizmet sağlayıcılık alanında lider konumda olan firma, yeni yatırımcı için birçok bonus özelliği uyguluyor. Her işleme göre farklı bonus kazandıran firma yatırım ve işlemlerden de yüksek kazanç elde edilmesi için her türlü alternatifi geliştiriyor.

Dünyanın her yerinde yatırımcıya hizmet sunabilmek adına her yıl yatırım sayılarını artırarak uyguluyor. Geliştirici AR-GE ekipleriyle daha iyi yatırım hizmeti ve ihtiyaçlara uygun çözümler geliştiriyor. VİOP, borsa, CFG  ve her türlü aracılık işlemlerini ileri teknolojili tabanıyla bütünleştirerek kendi platformundan hızlı erişim sağlıyor. Platform üzerinden online işlemlerin yer ve zamandan bağımsız olarak yapılabilmesini sağlıyor.

Thomson Investment Çalışmaları

Thomson Investment borsa  ve finans konusunda tüm müşterilerine, geniş avantajlar ve olanaklar sağlıyor. Şeffaf ve profesyonel şirket yapısı, yenilikçi  ve sistematik çalışma sistemi, teknolojik ve yaratıcı hosting  desteği, ileri teknolojilerle oluşturulmuş program hizmetleri, dinamik ve çözüm odaklı müşteri temsilcileriyle, tüm yatırımcılara konforlu ve güvenli borsa deneyimleri sunuluyor.

Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi: Yaşam Ayavefe'nin Çevre Dostu Projeleri Akıllı Şehirlerde Su Yönetimi: Yaşam Ayavefe'nin Çevre Dostu Projeleri

Borsanın kalbine Thomson Investment ile girme zamanı. Artık evinizde, yolda ya da ofisinizde farketmezsizin tek tuşla bu dünyaya girmeye davetlisiniz.

Editör: Newstanitim Newstanitim