Örgü, el işi ve dantellerde, 2016-2017 sezonunda birçok yeni tasarım görücüye çıkmış durumda. Yepyeni modeller, farklı örnekler piyasaya sürülmüş fakat her birini takip edebilmek bu işle uğraşıp örnek ve tasarım toplayanlar için büyük dert olmuştur. Bu nedenle her birinin güncel olarak takip edilebileceği tek bir platform oluşturmak elzem olmuştur. İnsanların farklı yerlerden büyük uğraşlarla bulabilecekleri tasarımları Modayeni olarak bir araya toplamış bulunuyoruz. Sitemizde bulabileceğiniz birbirinden farklı örnekleri anında bilgisayar ya da telefonunuza indirerek hemen örmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca örme konusunda yeterince tecrübesi olmayanlar için de yardımcı olmak amacıyla resimli anlatımlarla örneklerimizi desteklemekteyiz. Bu sayede deneyim konusunda sorun yaşayanlar da yeteri şekilde faydalanabileceklerdir. Oya örnekleri bulabileceğiniz gibi pek çok dantel modeli de karşınıza çıkacaktır. Sitemiz ayrıca her an kendini güncelleyerek yepyeni tasarımları da sizlerle paylaşmaya devam etmektedir. 

Ayrıca yine gelin bohçalarında da sıklıkla karşılaştığımız ve tıpkı iğne oyası ile yapılmış örgüler gibi önemli bir yere sahip olan lif modelleri de sizler için düzenli bir şekilde sitemizde mevcuttur. Bu noktada lif modellerimiz çeşitli renklerde ve desenlerde birçok çeşit ile örgü meraklılarını beklemektedir. Sürekli güncellemeler yapıldığından liflerde de farklı örneklere rastlamanız mümkün olacaktır.

İğne oyaları kategorisi dışında sitemizde dekorasyon, tesettür giyim, saç modelleri, güzellik ve moda gibi farklı dallarda birçok yazı ve resimler bulunmaktadır. İlgi alanınıza göre oya ve danteller dışında bu kategorilerle de ilgilenebilmeniz mümkündür. Sitemizdeki kategoriler oldukça fazla olduğundan ve özenle seçilmiş modellerin tanıtımları yapıldığından merak içerisinde yeni tasarımları bekleyenler de sitemizi günlük olarak takip etmeliler. Bu sayede yeni çıkan bir tasarım olduğunda bir an önce haberdar olup kendinize dikebilir ya da örneğini alarak sizler de üzerinde oynamalar yaparak farklı modeller oluşturabilirsiniz. Farklı modeller demişken; sitemizde resim ve örnek paylaşımları da yapılabileceğini belirtmek isteriz. Sizlerin özel tasarımları ve örneklerini de sitemizde görmekten mutluluk duyarız. Bu sayede birçok insana ulaşabilir ve meraklı gözlerle yeni tasarımlar bekleyenlerin de faydalanmasını sağlayabilirsiniz.