Bilineceği üzere ülkemiz bir referandum sürecine girmekte olup işbirlikçi AKP zihniyetinin tüm saldırılarına maruz kalmaktadır.Son zamanlarda ''ÜLKÜCÜ ABİ'', ''ÜLKÜCÜ REİS'' gibi ne üdüğü belirsiz adamlar çıkıp AKP ve FETULLAH GÜLEN yalakalığına soyunmaktadır. Ne acıdır ki AKP zihniyeti ÜLKÜCÜ ŞEHİT ailelerine baskı yapmakta ve referandum sürecinde EVET oyu gibi anlamsız mantıksız bir politika yürütmektir.Biz ÜLKÜCÜ ŞEHİT SÜLEYMAN ÖZMENİN AİLESİ OLARAK bu onursuz ve şerefsiz süreci desteklemeyi bırakın ailemizden herhangi bir şahsın adının RTE VE FETULLAH GÜLEN AVANESİ tarafından söylenmesine bile karşıyız.


Mensubu olduğumuz ÖZMEN ailesi 2.000. haneden oluşmakta olup Türk Tarihinde dedimiz Mahmut Çavuş Özmenin başarısı ve Vatan Sevgisi ortadadır hal böyle iken ''ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZİN'' istismar edilmesi ve mukaddesatına inandığımız davaya el sürülmesi bizi üzmüştür dün bize:

KAFATASÇI
FAŞİST
IRKÇI
KATİL
MAFYA
NAMAZ KILMAYANLAR
KANDAN BESLENENLER
AYRILIKÇI

Diyenler bugün ne hikmet ise ''ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER'' edebiyatı yapıp ailemizle temas kurmak istemiştir.BİLİ NSİN Kİ;

Mensubu olduğumuz aile 80 ihtilalinde 5 şahsını bizzatihi idamla yargıtlatmış,SÜLEYMAN ÖZMEN,GÜLİSTAN ÖZMEN,AHMET ÖZMEN değişik tarihlerde şehit olmuşlardır ailemizde:

ERTUĞRUL ÖZMEN:13 YIL
İSHAK ÖZMEN:4 YIL
TURAN ÖZMEN:11 YIL
BEKİR ÖZMEN:6 YIL CEZAEVLERİNDE YATMIŞ BİR SÜLALE VATAN SEVGİSİNDEN ÖTÜRÜ MAHKUM EDİLMİŞTİR.AKP VE FETULLAH GÜLEN BUNU BİLMEZDE ANLAYAMAZDA.

Mevcut AKP'nin 12 Eylül mahsulü olduğunu bildiğimiz için AKP ve ona dair her şeyden tiksiniriz.Bizlerin büyükleri yıllarca zindanlarda yatmış ve sonunda HÜKÜMSÜZ olarak beraat etmişlerdir. AB birliğinden heyet gelmiş T.C devletine ''TAZMİNAT'' açmamız gerektiğini,kazanacağı mızı ailemize teklif etmiş ve hukuki haklarımızın tamamını kendilerinin karşılayacağını beyan etmiştir ailemiz ise bunca çileye, işkenceye, zulüme karşı şu sözü söylemiştir: ''T.C.DEVLETİ Nİ HERHANGİ BİR KURUMA,DEVLETE, HELE Kİ AB'ne ŞİKAYET ETMEMİZ SÖZ KONUSU OLAMAZ BU MESELE DEVLET İLE BİZİM ARAMIZDA İDİ VE BİZ DEVLETE HAKKIMIZI HELAL ETTİK...''

Bugün bazı şahsiyetsizlerin ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZE ağlaması bile zul duyulacak bir durumdur. Bizler: ''İDAM SEHBALARINA GÜLEREK ÇIKAN BİR HAREKETİN TEMSİLCİSİYİZ... '' siz oturun KENDİ HALİNİZE AĞLAYIN BU VESİLE İLE SÜLEYMAN ÖZMENİN AİLESİ OLARAK DİYORUZ Kİ:

REFERANDUMDA HAYIR OYU KULLANACAĞIZ, BİZ AT İZİ İLE İT İZİNİ BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIZ. BİZİM ABİLERİMİZİN ŞEHİTLİKLERİNİ TARTIŞMAYA AÇANLARIDA UNUTMADIK(RTE) KENAN EVRENE LAF SÖYLEYENİN AĞZINI YIRTARIM DİYEN AMERİKADAKİ (E..) CEMAAT LİDERİNİDE UNUTMADIK ÖZMEN AİLESİ VE ONUN BÜTÜN MENSUPLARI DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE ''ÜLKÜCÜ'' BUGÜNDE ''MHP''Lİ BİR DEĞİL BİNLERCE ''SÜLEYMANI'' MÜBAREK DAVAMIZA FEDA ETMEYE HAZIRIZ OLURYA BU VATAN İÇİN KAN DÖKMEK, MEYDANLARDA YÜREK TOKUŞTURMAK GEREKECEKSE ''SÜLEYMAN ÖZMENİN AİLESİ'' EN ÖNDE OLACAKTIR BÖYLE BİLİNSİN...


REFERANDUMDA HAYIR DİYECEĞİZ,HAYIR! !!!!!!!!! !!!

ÖZMEN AİLESİ ADINA:

AVUKAT: BİRSEN ÜLKÜ ÖZMEN