Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatları doğrultusunda başlatılan uygulama kapsamında üniversite öğrencileri belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacaklar. Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın bu yaklaşımı öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan ilçe koordinasyon toplantısında üniversitesi öğrencilerinin Başkanı Nihat Sarı’dan talep ettikleri ücretsiz okul servisi uygulaması başladı.

Uygulama hakkında bir açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Üniversite öğrencilerimizin isteği üzerine belediyemiz tarafından sabah KYK yurdundan üniversiteye gidişlerinde ve akşam dönüşlerinde ücretsiz öğrenci servisi uygulamamız bugün itibariyle başlamıştır. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir. İlçemizde belediyemiz imkanları dahilinde tüm okullarımıza eğitim desteğimizi sürdürüyoruz. Belediye olarak üniversite öğrencilerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.