Tarihi, kültürü, manzarası ve elbette damakları şenlendiren lezzetleri ile İstanbul, her özelliği ile insanları her gün yeniden kendine hayran bırakırken, öğlen ve akşam güzel bir yemek yemek isteyenler için de ziyaretçilerine bir çok seçenekler sunuyor. Avrupa yakası’nın tarihi ilçelerinden biri olan Üsküdar ise yemek dendiğinde akla ilk gelen rotalar arasında yerini alıyor.

Ücretsiz doğalgaz dönemi bitti! Ücretsiz doğalgaz dönemi bitti!

Üsküdar yemek mekanları arasında  ilk akla gelenler, Kız Kulesi manzarasına bakan deniz kenarı kafeler ya da restoranlar olsa da, farklılık arayanlar için başka seçenekler de mevcut. Hayatın koşuşturmacasını birkaç saatliğine de olsa unutmak, stres atmak, hem alışveriş yapıp hem karnınız doysun istiyorsanız, Üsküdar’da keyifli vakit geçirmek için NevÇarşı AVM sizin için ideal bir seçenek olacaktır.

İşte Üsküdar NevÇarşı AVM’de karnınızı doyurabileceğiniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz mekan önerileri;

Happy Moon’s Bob’s Cafe

Misafirlerin acıktıklarında akıllarına gelen ilk yerlerden biri olan olan Bob’s Cafe, zengin menüsü ile ziyaretçilerinin hem gözünü hem karnını doyuruyor. Dünya mutfağının en sevilen lezzetlerini ziyaretçileri ile buluşturan Bob’ Cafe, biraz nefes almak, dinlenmek ve güzel vakit geçirmek isteyenler için NevÇarşı AVM’de.

Bizim Lokanta ile doğal ve sağlıklı lezzetler…

NevÇarşı Üsküdar AVM’de uğrayabilceğiniz Bizim Lokanta, çorbalardan salatalara, makarnadan, tatlıya,  zengin menüsü ile sizleri misafir ediyor. Türk mutfağının geleneksel tatları, her gün taze olarak hazırlanan Bizim Lokanta yemeklerini NevÇarşı AVM’de bulabilirsiniz.

Siz de Üsküdar’da lezzetli yemekler yemek ve sevdiklerinizle güzel anılar biriktirmek için NevÇarşı AVM’yi ziyaret edebilirsiniz.