Isparta Valisi Abdullah Erin, vatan uğruna hayatını feda eden kahraman şehitleri anmak ve ailelerine taziyelerini iletmek üzere anlamlı bir ziyarette bulundu. Vali Erin, şehadetinin üçüncü yılında Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş’ı, memleketi Büyükgökçeli Köyü’ndeki kabri başında dualarla andı.

Vali Erin, ziyaret sırasında şehidin kıymetli ailesiyle de bir araya gelerek başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

1994 ŞEHİDİ DE UNUTULMADI

Aynı köyde 1994 yılında şehit düşen Jandarma Komando Er Şeref Arslan’ın da mezarını ziyaret eden Vali Erin, Arslan ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini sundu. Şehitlerin hatırasını yaşatmak adına yapılan bu ziyaret, köy halkı tarafından da takdirle karşılandı.

Vali Abdullah Erin yaptığı açıklamada, “Vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Rabbim (cc) rahmet eylesin, makamlarını ali eylesin,” ifadelerini kullandı.

Yalvaç’ta Ulu Önder Atatürk Özlemle Anıldı
Yalvaç’ta Ulu Önder Atatürk Özlemle Anıldı
İçeriği Görüntüle

Ziyaretlere Isparta protokolünden isimler, askeri yetkililer ve köy halkı da eşlik etti.

Vali Erin Şehitlerimiz (6)Vali Erin Şehitlerimiz (5)Vali Erin Şehitlerimiz (4)Vali Erin Şehitlerimiz (3)Vali Erin Şehitlerimiz (2)Vali Erin Şehitlerimiz (1)

Muhabir: Necati Üretme