Ülkemizde 65 ve daha yukarı yaştaki nüfus Türkiye nüfusunun yaklaşık %10’ nu oluşturmaktadır. Yani ülkemizde 65 yaş üstü 8 milyon 451 bin kişi yaşamaktadır. Hal böyle iken 65 yaş ve üzeri vatandaşları ATM’lere yönlendirilmesi vatandaşlar tarafından büyük tepkilere yol açıyor.

4 Bin 527 Adet Uy*şt*rucu Madde Yakaladı
4 Bin 527 Adet Uy*şt*rucu Madde Yakaladı
İçeriği Görüntüle

Bankalar tarafından yapılan bu uygulamanın sahtekarların ve dolandırıcıların ekmeğine yağ sürüldüğünü belirten vatandaşlar bankalara tepkilerini belirtiyorlar. Bu uygulama yüzünden binlerce vatandaş büyük mağduriyetler yaşıyorlar. İlk okul mezunu akıllı telefonu olmayan vatandaşlar ne yapacaklar. Banka uygulamasını yüklemeyi ve kullanmayı bilmeyen vatandaşlar ne yapacaklar.

Derhal bu uygulamadan vazgeçilmesini talep eden vatandaşlar Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden bu hususta yardımlarını bekliyorlar.

Muhabir: Özge Çelik