Isparta'da bu hafta Salı pazarında meyve ve sebze fiyatlarında bir önceki haftaya göre büyük bir değişiklik yaşanmadı. Salatalık 25 liradan, domates 10 liradan ve biber 30 liradan satışa sunuldu.

Şarkikaraağaç'ta Hırsızlık Olayı Çözüldü: Şarkikaraağaç'ta Hırsızlık Olayı Çözüldü:

Pazar alışverişine çıkan vatandaşlar, fiyatların mevsim meyve ve sebzelerinde nispeten makul ancak turfanda ürünlerin yüksek olduğunu olduğunu dile getirdiler.

Pazar'da alışveriş yapan vatandaşlardan Mustafa Yılmaz "Fiyatlar geçen haftaya göre neredeyse aynı. Ekonomik durumumuz düşündüğünde, fiyatlar biraz daha düşse iyi olur.

Ancak kaliteli ürünler almak için biraz daha fazla ödemek gerekiyor, hele ki turfanda ürünlerde fiyatlar çok pahallı ama zaten mantıklı olanda her meyve sebzeyi zamanında tüketmek" şeklinde konuştu.

Pazar esnafı ise, ürün fiyatlarının üretim maliyetleri ve hava koşullarına bağlı olarak belirlendiğini belirtti. Esnaf, "Biz de bu fiyatları belirlemek zorundayız. Hava koşulları ve üretim maliyetleri bizim de fiyatları etkiliyor. Müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara sunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.