Yalvaç Devlet Hastanesi’nde bir süredir yaşanan idari belirsizlik sona erdi ve önceki Başhekim Op. Dr. Ceyhun Coşkun tekrar göreve başladı.

Op.Dr. Ceyhun Coşkun’un Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine tekrar atanarak göreve başlamasının ardından ilk ziyaretçileri Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı M.Alperen Özer oldu.

Ziyaret sırasında Ak Parti İlçe Başkanı Özer ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Balkanı Zehra Altun ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda parti üyesi vatandaş da hazır bulundu ve Başhekim Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Özer, ziyarette yaptığı kısa konuşmada Op.Dr. Ceyhun Coşkun’u tekrar Yalvaç’ta görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özer, “Başhekimimiz sayın Ceyhun Coşkun ilçemizde görev yaptığı süre boyunca gerek kişiliği ile gerek çalışkanlığı ile tüm halkımızın sevgisini kazanmış oldukça değerli biri. Kendisinden bir süre ayrı kaldık, bu bizleri oldukça üzdü.

Ancak uzun uğraşlarımız sonucu tekrar kendisini aramızda görmekten dolayı oldukça sevinçliyiz, inanıyoruz ki kaldığı yerden çalışmalarına devam ederek Yalvaç Devlet Hastanesi’nin gelişimi için katkı sunacaktır. Kendisine hayırlı olsun derken, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Genç Yaşta Kalp Krizinden Acı Ölüm! Genç Yaşta Kalp Krizinden Acı Ölüm!