ISPARTA'da 1 yıl önce faaliyete başlayan Kutay Kuruyemiş, taze ve lezzetli çerezin adresi olmayı başardı.
El değmeden hijyenik koşullarla üretilen ve paketlenen çerezler Yeni yılın ilk dakikalarında sizlere eşlik etmeye hazır.
Isparta’da her çeşit taze kuruyemiş, yaş yemiş, çekilmiş kahve, kız isteme çikolata çeşitleri, özel sosların bulunduğu Kutay Kuruyemiş'in Mimar Sinan Mağazası 1 yıl önce hizmete girmişti.
Kutay Kuruyemişte yeni yıla özel, en taze yeni mahsul ürünler, çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.
GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ
Kutay Kuruyemiş sahibi Kutay SARI, sıra dışı ve kaliteli hizmet sunmak için 1 yıl önce böyle bir işyeri açtıklarını ve müşterilenden gelen ilgiden memnun olduklarını söyledi. Sarı, Mağazalarında taze fındık, ceviz, badem çeşitleri, Taze kavrulmuş ay çekirdeği, fıstık, leblebi ve diğer kuruyemişlerimizin yanında, yaş yemiş çeşitleri, baharat çeşitleri, çay çeşitleri, bitkisel yağ çeşitleri, şifalı bitkiler, kuru dolmalıklar, kuru üzüm çeşitleri, hurma çeşitleri, kız isteme çikolataları, özel soslar gibi çok geniş ürün bir yelpazemiz var, Bir çok ürünlerimizde yeni yıla özel indirimler yaptık.
Isparta halkımızı Mimar Sinan Caddesi, Karpuz Çeşmesi yanındaki mağazamıza bekliyoruz" dedi.










