Edinilen bilgilere göre taraflar el sıkıştı ve şu anda kulüpler arasında süren transfer görüşmelerinin sonuçlanması bekleniyor.
Transferin resmiyet kazanması halinde Yusuf Erdoğan’ın Çorum FK ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı, Konyaspor’un ise bu transferden 20 ila 30 milyon TL arasında bonservis geliri elde edeceği ifade ediliyor. Görüşmelerin birkaç gün içinde tamamlanması beklenirken, son anda herhangi bir pürüz çıkmazsa tecrübeli futbolcunun Çorum FK’ya imza atacağı bildiriliyor.
Geride kalan sezonda Konyaspor formasıyla 36 maça çıkan Yusuf Erdoğan, 3 gol ve 9 asistlik performansıyla dikkat çekmişti. Hücum hattına dinamizm katması beklenen Yusuf’un transferi, Çorum temsilcisi için önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor.