AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Isparta merkeze bağlı Gelincik Köyü’nde uzun süredir beklenen doğalgaz hizmetinin pazartesi günü itibarıyla verilmeye başlanacağını duyurdu.

Isparta genelinde köylerin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik doğalgaz yatırımları devam ederken, Gelincik Köyü’nde yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar doğalgaz konforuna kavuşacak.

Milletvekili Osman Zabun, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların da şehir merkezindeki imkânlardan yararlanması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, köylerde doğalgaz yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

ZABUN: “ŞEHİRDE NE VARSA KÖYLERİMİZDE DE OLACAK”

Meşe Palamutlarıyla Geçmişe Yolculuk!
Meşe Palamutlarıyla Geçmişe Yolculuk!
İçeriği Görüntüle

Köylerin modern yaşamın tüm imkânlarını hak ettiğini ifade eden Zabun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizim anlayışımızda şehirde yaşayan vatandaşımızla köyde yaşayan vatandaşımız arasında hizmet farkı olmamalı. Köylerimizde yaşayan hemşehrilerimiz de konforlu bir yaşamı hak ediyor. Artık evlerimiz doğalgazla ısınacak, mutfaklarımızda doğalgaz kullanılacak. Vatandaşlarımız soba yakma, kömür taşıma ve kül temizleme zahmetinden kurtulacak. Şehirde ne varsa köylerimizde de olacak. Isparta’mızın köylerini doğalgazla buluşturmaya devam edeceğiz.”

GELİNCİK KÖYÜ’NDE SEVİNÇLE KARŞILANDI

Doğalgazın pazartesi günü verilmeye başlanacak olması Gelincik Köyü sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Köy halkı, yatırımın hayata geçirilmesinde emeği geçen AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’a, Torosgaz Müdürü Mehmet Şanlı’ya ve sahada görev yapan tüm çalışanlara teşekkür etti.

Doğalgaz hizmetinin başlamasıyla birlikte Gelincik Köyü’nde vatandaşların ısınma ve mutfak ihtiyaçlarında önemli bir kolaylık sağlanması bekleniyor.

Muhabir: Necati ÜRETME