AK partiyi desteklemek için ne gibi sebeplerimiz olabilir?
            Son on yıldaki sağlıktan ekonomiye, ulaşımdan eğitime kadar her alanda ki başarılı çalışmaların doğurduğu rahatlık, kalite ve istikrar takdir edilebilinir.
            Yahut,
            Ülkenin her bölgesinde birinci ya da ikinci parti olarak oy almasının siyasi değerini kavrayarak,  bu topraklarda yaşayan insanların ortak bir paydada uzlaştıklarını ve aynı çatı altında güvenle yaşama hissiyatının sigortası olarak görülebilinir.
            Yahut,
            Kardeş toplumlar arası 30 yıldır devam eden düşük yoğunluklu bir savaş halini bitirip,  barış, kaynaşma iklimini oluşturma gayretinden etkilenebilinir.
            Yahut,
            Başörtüsü ve İmama hatip okulları düşmanlarıyla hesaplaşmasından, darbe yapanlarla mücadelesinden etkilenebilinir.
            12 yıllık yoğun çalışmanın neticesi sosyal, ekonomik, hukuki, ve siyasi alandaki değişimleri hatırlatmak bu yazıyı sayfalarca uzatacaktır.
            Benim AK Partiyi desteklemekteki en önemli nedenimse bu sayılanları da kapsayan şu sebepledir.             
Yaklaşık iki yüzyıldır bu Müslüman toplum batılılaştırma siyasetiyle  sömürgeleştirmeye çalışılmaktadır. Müslüman ve yerli köklerinden kopmuş, batı hayranı yöneticileri, askeri, bilim adamı, aydını, öğretmeni, sanatçısı tarafından küçümsenerek giyimiyle, ilmiyle, hukukuyla ve inancıyla uğraşılıp durulmuştur.
            Batılı olmak ve onlara benzemek için tüm Müslüman değerlerden kopan bu yerli beyaz zenciler,  yaşadıkları toplumu da batı lehine sömürgeleştirmek için her türlü zorbalığa başvurdular.  Astılar, sürdüler, hapsettiler, yasakladılar.
            Sömürgeci batı dünyasının bu işbirlikçi yerlileri;  kimi zaman bir diktatör olarak, kimi zaman bir darbeci general olarak, kimi zaman milletin içinden çıkan bir devlet adamı, siyasetçi olarak bu Müslüman toplumu İslami olandan arındırmaya çalıştı.
            Bu sömürgeleştirme hareketine karşı İslami duyarlılıktaki insanlar da iki yüzyıldır sürekli direnme halinde.
            Bu büyük sömürgeleştirme hareketini kırmak, etkisizleştirmek için nesilden nesile devreden, büyük yerli bir mücadele.
            Abdullah Cevdet paşa, 2.Abdulhamit, Mehmet Akif, İskilifli Atıf hoca, Said Nursi, Sezai Karakoç, Erbakan Hoca, Tayyip Erdoğan… Hatalarıyla-doğrularıyla  bu büyük mücadele ve direnmenin  yükünü sırtlamış binlerce insandan sadece birkaçı.
            Tanzimattan bu güne batının sömürgeleştirme faaliyetine karşı bu toplumun;  Ak Parti ve Tayyip Erdoğan liderliğinde ki kadro ile, en başarılı direncini sergilemekte olduğu zamanların şahidiyiz. Batı ve yerli işbirlikçileri kullanabilecekleri tüm olanakları ve tuzakları ile bu tarihi direnci kırmaya çalışıyorlar.
            Bu gün bu bayrak Tayyip Erdoğan’ın elinde olup, hedefte olmasının sebebi de budur.
            Ak partiye olan bu büyük desteğin sebebi de; tarihi özgürlük mücadelesinin bugünkü taşıyıcısı olmasındandır.
              Batılılaştırmaya-sömürgeleştirmeye karşı, Müslümanca yaşamak adına, özgürlükten yana olan, her özgür kişi benim gibi Ak Partiye destek olacaktır.