Atm Haberleri

atm haberleri ve güncel atm gelişmeleri, atm ile ilgili tüm video, atm fotoğrafları ve atm haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Para piyasalarındaki dalgalanmalar bankaları da etkiliyor. Müşterilerin para çekme ve yatırma işlemlerinde karşılaştıkları değişiklikler bunun bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Isparta

Yüksek enflasyon ve Türk Lirası'nın değer kaybıyla birlikte bankacılık sektörü de yeni önlemler almaya başladı.

Isparta

Bankalar, masraflarını büyük oranda artırarak müşterileri mağdur etti. Temel işlemlerde dahi müşterilerden kesilen ücretler, tepkilere neden oluyor.

Isparta

Banka hesabı kullananların dikkatini çekecek önemli bir gelişme yaşandı. Bankalar, ATM'lerden nakit çekim limitlerini artırdı.

Isparta

52 bin 682 ATM'nin sıra dışı özellikleri şaşırtıcı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı! Detaylar haberimizde..

Isparta

ATM'lerde para çekme ve yatırma sınırı değişti. 2024 ile beraber yeni döneme girildi.

Isparta

Milyonlarca kişinin günlük finansal işlemlerini gerçekleştirdiği bankamatiklerde önemli bir değişiklik yapıldı.

Isparta

Online bankacılık işlemlerinin armasıyla birlikte Isparta ve tüm Türkiye'de ATM'lerden para çekme limitlerinde değişiklik yapıldı. İşte yeni limitler..

Isparta

Sav Kasabası için önemli bir ihtiyaç olan ATM kurulması için, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi gerekli girişimlerde bulundu.

Isparta

Isparta, Antalya, Ankara, Manisa ve Denizli illerinde Fetö Operasyonları gerçekleştirildi. Operasyonda neler ele geçirildi?

Isparta

Bazı kamu ve özel bankalar tarafından alınan karar neticesinde 10.000 TL’nin altında yapılacak işlemler artık gişeler tarafından yapılmıyor. 10.000 TL’nin...

Isparta

Isparta’nın en büyük mahallesi haline gelen Çünür’de vatandaşların uzun süredir istediği Atm sonunda geldi.