Yılbaşı Haberleri

yılbaşı haberleri ve güncel yılbaşı gelişmeleri, yılbaşı ile ilgili tüm video, yılbaşı fotoğrafları ve yılbaşı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Bahçelievler mahallesinde yılbaşı gecesi meydana gelen olayda, alkolün de etkisiyle çıkan kavga, çevredeki vatandaşlar tarafından önlendi.

Isparta

Aksu Kaymakamı Mesut Akın ve eşi Meltem Akın, yılbaşı gecesi görevi başında olan personeli ziyaret etti.

Isparta

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tam kadro görev başında kalarak Isparta halkının yeni yıla huzur ve güven ortamında girmelerini sağladılar.

Isparta

Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, yeni yılın yaklaşması münasebetiyle “Yılbaşının Bizim İçin Önemi” konulu basın açıklaması yaptı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü, Isparta halkının yılbaşı gününü huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirmelerini sağlamak için tüm tedbirleri aldı.

Isparta

Konya Mutfağı, Ispartalılar için lezzet şöleni ve eğlence dolu yılbaşı programı hazırladı. Son masalar için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Isparta

Isparta’da yılbaşı öncesi alışveriş yoğunluğu başladı. Yeni yılın girmesine son 2 gün kala vatandaşlar dükanlarda ne var ne yok bütün...

Isparta

Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı kutlamak haram mı? Bu soruların cevabını bulacağınız bir videoyu sizler için hazırladık.

Isparta

Konya Mutfağı, yılbaşı gecesine özel, eğlencenin tavan yapacağı bir program hazırladı. Rezervasyon için geç kalmayın…

Isparta

Isparta’da yılbaşı öncesi yapılan operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, kaçak içki, kaçak sigara ele geçirilerek, 9 kişi tutuklandı.

Isparta

Yeniden Değerleme Oranı yılbaşında geçerli olmak üzere birçok alanda yüzde 60'a yakın zam gelecek. Bu artışlar, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe...