Pandemi’nin başladığı günden bu yana tedavi yada rahatsızlığı için Çünür Sağlık ocağına giden vatandaşlar kapıdan içeri alınmıyor. Kapıda bekletilen hastalar gelen sekreter tarafından herkesin içinde rahatsızlıkları sorularak içerideki doktora bilgi veriliyor. 

Türkiye'de Otomobil Talebi Devam Ediyor Türkiye'de Otomobil Talebi Devam Ediyor


Dışarıdaki hasta görülmeden ilaç yazılıyor, yada gerekli gördüğü durumda hasta içeri alınıp teşhis ediliyor. Yaklaışık 2 yıldır bu şekilde kendilerine yakışmayan bir muameleyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen mahalle sakinleri, biz her türlü mahrem rahatsızlığımızı özel durumumuzu burada sıra bekleyen kişilerin içinde bizi görmeye gelen sekretere anlatmak durumundamıyız? Neden biz içeri alınmıyoruz? Vebalı gibi davranılıyor bize, bugün Isparta’da yada Türkiye’nin hiçbir şehrindeki hastanede böyle bir uygulama yok.

Bu davranış bizlerin onurunu kırıyor biz içeri girip eskisi gibi doktorla baş başa kalmak istiyoruz, şahsi rahatsızlıklarımızı kalabalıkta sekretere değil, bire bir doktora anlatmak istiyoruz. Bu konuda Cimer ve diğer kanallardan gerekli şikayetleride yapacağız’ şeklinde konuştular.