Isparta merkez ve ilçelerini karış karış gezerek, sıkmadık el bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi adayları Cantekin ve Yıldızhan sahayı bir an olsun boş bırakmıyorlar.

Vatandaşın, esnafın, öğrencinin, her kesimin talep, öneri ve sorunlarını dinleyen milletvekili adayları bütün istekleri tek tek nok alarak çözüm önerilerini bildiklerini ve iktidara geldikleri takdirde çok kısa bir süre içerisinde vatandaşın refah seviyesinin ciddi oranda artacağını belirtiyorlar.

Yaptıkları esnaf ziyaretleri kapsamında Isparta'nın önemli bölgesi olan Gül Petek Sanayi sitesini ziyaret eden milletvekili Adayları Cantekin ve Yıldızhan Isparta sanayisinin daha da gelişmesi gerektiğini belirtti.

Sanayi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler dileyen milletvekili adaylarına petek sanayi sitesi esnafı da geçim sıkıntısından yakındı.

Her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de fiyatların kısa süre içerisinde afaki bir derecede arttığını belirten sanayi esnafı;

“Sürekli olarak aldığımız otomotiv parçalarını her hafta farklı bir fiyata alıyoruz bizler de mecbur olarak müşteriye bu fiyat farkını yansıtmak zorunda kalıyoruz hal böyle olunca vatandaş da esnaf da zor günler yaşıyor. Arabası bozulup da yaptıramayan bekleten onlarca insanımız var, bizden tamir fiyatlarını duyunca bize tepki gösteriyorlar fakat bizimde alış fiyatımız devamlı artıyor artık alın terimizin karşılığını alamaz hale geldik, tek umudumuz sizlersiniz' dediler.

Her sektör temsilcisinin aynı sorunlardan yakındığını belirten Milletvekili Adayı Tamer Cantekin; “Bizlere güvenin, çözüm noktalarını biliyoruz, sizler bize bu görevi tebliğ edin bizler de sizin için gecemizi gündüzümüze katalım, desteklerinizi bizlerden esirgemeyin ' dedi.

CANTEKİN VATANDAŞA ROZET HEDİYE ETTİ

Isparta'da Bugün Vefat Edenler 5 Mayıs Isparta'da Bugün Vefat Edenler 5 Mayıs

Milletvekili Adayı Cantekin Gül Petek Sanayi Sitesi Esnafına yönelik ziyaretlerini sürdürürken, bir vatandaşın rozetini talep etmesi üzerine , Cantekin rozetini vatandaşa takdim etti. Gülpetek Sanayi sitesinde ziyaretlerini sürdüren bir vatandaşın Milletvekili Adayı Cantekin'den rozetini kendisine hediye olarak talep etmesi üzerine, rozeti çıkartarak vatandaşa takdim etti.