CHP’ büyük kurultay öncesinde yaklaşan Isparta İl Başkanlığı Seçiminde aday olan eski CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, vaatlerini sıraladı.

Isparta’da Cumhuriyet Halk Partisinin konumunun layık olduğu yerden geride olduğunu belirten Erdoğan, seçilmesi halinde partinin Isparta’da belirlenen hedefler doğrultusunda daha yoğun ve sistemli çalışacağını söyledi. Erdoğan, Hayattaki en büyük amacının Isparta’ya sosyal demokrat bir belediyeyi kazandırmak olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden Erdoğan, şuan yönetiminde oluşacak kadroyu oluşturmaya başlayarak eski yönetim tecrübelerine dayanarak Isparta’da köklü bir değişim istiyor gibi görünüyor.

YARINLARA BAKACAĞIZ

CHP’nin Isparta’da beklenen etkiyi yakalaması için canla başla çalışacağını belirten Erdoğan; “Cumhuriye Halk Partisi’nde 6 yıla yakın il başkanlığı yaptım. Onun öncesinde CHP’de uzun yıllar görev aldım. Partimizde elbetteki değişim olması gerekiyor. 3 tane yen il başkanı adayı çıkıyor. Hepsinin de yeni yönetim anlayışları vardır. Benim anlayışımda partimiz geçmişe değil yarınlara odaklanacaktır. Bugüne kadar parti olarak bazen iyi bazen ise de kötü şeyler oldu. İstemediğimiz sonuçlar aldık. Ama o günler artık geride kaldı. Isparta’da CHP tam layık olmasa da iki adım geride bir yerdedir. Önümüzdeki bu süreç içerisinde bu kongreyle birlikte tekrar eski layık olduğu yere hatta daha ilerisine taşıyacağız. Layık olduğu yere geldikten sonra önümüzdeki yerel seçimde iddialı ve hırslı bir şekilde sosyal demokrat belediyeyi Isparta’ya kaldıracağız.” Şeklinde konuştu.

TEK İDEALİM TEK HEVESİM SOSYAL DEMOKRAT BİR BELEDİYE

Erdoğan, Isparta için en büyük hayalini anlatarak şu ifadelerde bulundu;“CHP’nin sosyal demokrat bir belediyeyi kazandırmada başaracak gücü ve kapasitesi vardır. Buna cani gönülden inanıyorum.  Tek idealım tek hevesim sosyal demokrat belediyeyi Isparta’ya kazandırmaktır. Bunun için gecemi gündüze katacağım. Bu başarıldığında benim için onur ve şeref madalyası olacaktır. Isparta’da yıllar sonra CHP belediyeyi aldı, sosyal demokrat belediyeciliği Isparta’ya gösterdi derlerse, benim için CHP Genel Başkanı olmaktan daha mutlu olacağım.” İfadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANININ RADİKAL BİRİ OLMASINI İSTEMEM

Erdoğan,CHP’nin artık Isparta’da halkı kucaklayacağını dile getirerek, yapılması gerekeni anlattı. Erdoğan; “Belediye başkanı herhangi bir partinin radikal siyasetçisi olmaması gerekiyor. Biz partiye il başkanı seçmiyoruz. İl başkanı seçeçek olsak iyi bir partili aranılırdı. Ama Isparta belediye başkanı seçilirken, Isparta’daki bütün vatandaşlara hizmet edecek. Her görüşten her siyasi partiye destek vermiş arkadaşların desteğini alacak bir aday olmasını isterim. Böyle bir aday altında belediye meclis üyesini bugüne kadar olmadığı şekilde görevlendireceğiz.” Dedi.

EL KALDIRIP İNDİREN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ OLMASINI İSTEMİYORUM

“Belediye meclis üyelerinin görevi ayda 2 gün belediyeye gidip toplantı yapmak değildir. El kaldırıp indiren belediye meclis üyeleri olmasını istemiyorum. Her mahallede belediye meclis üyelerinin birer tane ofis gibi bürolarının olmasını istiyorum. Belediye meclis üyesi milli takım gibi her siyasi görüşten olması gerekiyor. Demokrasiyle, laikliğe karşı olmayan her siyasi görüşe kapımız her zaman açıktır. Belediye meclis üyeleri seçilirken belediyede belirli bir asgari ücret karşılığında maaşla aylık bağlanarak belediyede bir memur gibi 8, 5 mesai saatlerinde çalışması gerekiyor.” Dedi.

Mekke Eğitim Vakfı'ndan Başdeğirmen'e Hayırlı Olsun Ziyareti Mekke Eğitim Vakfı'ndan Başdeğirmen'e Hayırlı Olsun Ziyareti