Ayhan Özer Vefat Etti Ayhan Özer Vefat Etti

Sav Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen pasta kursu ile maharetli ellerden çıkan taptaze ürünleri vatandaşların beğenisine sunuyor. Yeni dönemde başlayan pasta kursu, kursiyerlere pastacılık konusundaki becerilerini geliştirme fırsatı sağlarken, aynı zamanda lezzetli ürünlerin satışına da olanak tanıyor.

Kursiyerler, hünerli elleriyle hazırladıkları pastaları gün içerisinde satın alabilir veya belediye sosyal tesislerine ait cafeteryada keyifle tüketebilirler. Bu sayede hem kursiyerler maharetlerini sergileme fırsatı buluyor, hem de vatandaşlar taptaze ve özenle hazırlanan ürünlerle tanışmanın keyfini yaşıyor.

Pasta kursuna katılanlar, boş zamanlarını değerlendirirken aynı zamanda pastacılık bilgilerini artırarak gelecekte gelir elde etme potansiyeline sahip oluyorlar. Sav Belediyesi'nin sosyal tesisleri, sadece lezzetli ürünler sunmakla kalmayıp aynı zamanda toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek sosyal etkileşimi artırıyor.

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, pasta kursunun ilgi görmesi ve kursiyerlerin başarıları dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirirken, gelecekte de benzer etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk katacaklarını belirtiyor. Sav Belediyesi'nin sosyal tesislerinde devam eden pasta kursu, mahalle sakinlerine ve şehirdeki pastacılık tutkunlarına lezzetli bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Haber32 /Özge Kılınç