Ispartaspor kuruluşundan bugüne kadar oynadığı müsabakalarda en ağır yenilgiyi hafta sonu oynadığı İskenderunspor maçında aldı. Kendi saha ve seyircisi önünde 7 gol birden yiyen Ispartasporda futbolcuların ağır bir travma geçirdiğini gördük.

 Bayram arifesinde güzel bir havada oynanan müsabakaya seyircilerin ilgi göstermesi maç öncesinde aslında moral motivasyonumuzu artırmıştı. Azda olsa klübe maddi destekte bulunan seyirciler güzel bir futbol ve galibiyet bekledikleri takımlarının İskenderunspor karşısında dağılmasına ve tarihi bozguna uğramasına tanık oldular.

 Başbakan ve cumhurbaşkanı çıkarmış, hükümetlere bakan vermiş,siyasetde söz sahibi olmuş,gülü ve halısı le dünyaya nam salmış, Üniversite, tarım, turizm ve sağlık kenti Isparta yaşanabilir iller sıralamasında ilk üçte olmasına rağmen, tek profösyönel takımının amatör kümeye göz göre göre düşmesine herkes gibi bizlerde tanık oluyoruz. Gördüğümüz manzara karşısında hezin hezin eriyor ama elimizden birşey gelmeyince kahroluyoruz.

 İşte Pazar günü yaşadığımız bu duygular bizi ancak 45 daükika tribünde tutaildi. ilk yarı yediğimiz dört golden sonra stadı terketmek zorunda kaldık. Kabus dolu o dakikalara tanık olmak istemedik.

 11 maçta 8 gol atan rakibimiz bir maçta tam 7 gol atarken, rakip takımın yöneticileri haftalardır gol sıkıntısı çeken futbolcuların gol atma hırsı ilefarka gittiklerini ve böyle bir tablonun çıktığını söylemeleri üzüntümüzü bir kat daha artırdı. Önüne gelen intikamını Ispartaspordan alıyor. Federasyonu, hakemleri, rakip takımın oyunculaerı en önemlisi ise kendi içimizdeki ıspartaspor düşmanları takımın düştüğü bu durumda bir tekmede biz atalım hesabı ile bakıyorlar....

 Ispartasporun geleceği için son kritik haftalara girdik, ya bu takım emin ellerde hedefe ilerleyecek ya da çektiği bu ızdıraplara dur diyecek ve amatör kümeye düşecek....

Bu iki alternatifin dışında başka alternatifi olan varsa çıksın ortaya. Biz günlerdir Ispartasporu nasıl kurtarabilirizin hesabını yaparken, bu takımın kaderi ile oynayıp bugüne kadar kılını kıpırtatmayanlardan elbette bir gün hesap soracağız. Şunun şurasında ne kaldı ki; 26 Ocak 2011 son gün. Sonrası yok.

Kaldı 2 ay gibi kısa bir süre......