Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki dönemden kalan projeleri tamamlamaya devam ediyor. Bu projelerden birisi de Çünür Mahallesi’nde inşaatına başlanan yeni otogar alanıydı.

Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda Canlı Yayın Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda Canlı Yayın

Yapımına önceki dönemde başlanan yeni otogar alanının uzay çatı sisteminin kaplanmasının zor olması dolayısıyla projede değişiklik yapılmış ve yeni projede çelik konstrüksiyon uzay çatı sistemi sökülürken yerine düz çatı sistemi üzerine sandviç panel uygulanmıştı.

Bu çalışmaların ardından yeni otogar alanının tamamen bitirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihaleyi alan yüklenici firmanın çalışmaları da artık tamamlanmak üzere. Firma tarafından yazıhane bölgesi hazır hale getirilirken, restoran bölümünde cam montajı devam ediyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da yeni otogar alanının asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda peronlar bölgesinin asfaltı tamamlandı, çevre düzenleme çalışmaları sürüyor.

Ayrıca yeni otogar altında bulunan bulvardan otogara dönüş yolu güzergahı açılırken, bu bölümde çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. Daha sonra da bu yol asfaltlanarak hazır hale getirilecek. Bölgede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından da altyapı çalışmaları gerçekleştirildi.

Belediye Bülten