Gölhisar İlçesinde 3 Kişiyi Yaralayan Şüpheli Yakalandı ve Tutuklandı

Hemşireler Dünyada Her Zaman Şefkat Simgesi Olmuş Hemşireler Dünyada Her Zaman Şefkat Simgesi Olmuş

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen titiz çalışma sonucunda, Gölhisar İlçesi'nde 3 kişiyi yaralayan şüpheli yakalanarak tutuklandı.

12 Eylül 2023 tarihinde Gölhisar İlçesi Pazar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde M.Ş. Z.Ş. ve O.C.Ş. ile Ö.A. ve G.A. isimli şahıslar arasında bir husumetten kaynaklanan bir tartışma yaşandı. Bu tartışma sonucunda şiddet olayı çıktı ve Ö.A. isimli şahıs ateşli silah kullanarak Z.Ş. ve M.Ş. ile O.C.Ş. isimli şahısları yaraladı. Yaralılar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından şüphelilerin peşine düştü ve silahıyla birlikte yakaladı. Olayla ilgili olarak "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" ve "6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet" suçlarından şüpheli olarak adli makamlara sevk edilen G.A. isimli şahıs serbest bırakıldı, ancak Ö.A. isimli şahıs tutuklandı.

Emniyet güçleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suçluları yakalamak ve suçları önlemek için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.

99fd64ec-e1b7-4e72-85a3-c0a58e3ea222 (1).jpg4c6bfea3-d27c-4bae-afdf-1186e4a7a8f7.jpg