Akaryakıt İstasyonlarında Fiyat Farkı Tarihe Karışıyor Akaryakıt İstasyonlarında Fiyat Farkı Tarihe Karışıyor

Ak Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birisinin uygulandığı Ağlasun’da yatırım ve projeler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin 70 yıllık altyapısı tamamen yenilendi. Bu önemli çalışmada 37 kilometrelik kanalizasyon ve 54 kilometrelik içme suyu ana şebekesi tamamen yenilendi. Bununla birlikte 36 kilometrelik yeni doğalgaz şebekesi yapılarak konutlara doğalgaz verilmeye başlandı.
ALTYAPININ TAMAMI YENİLENDİ
Tüm sanat yapılarıyla birlikte altyapının tamamını bitirdiklerini ifade eden Ağlasun Belediye Başkanı Ali Ulusoy, sıranın üstyapıya geldiğini söyledi.
Hizmet nimettir edasıyla yola çıktıklarını belirten Başkan Ulusoy, “Ağlasun halkı hizmetin en iyisine layıktır diyerek tüm personelimizle birlikte gece-gündüz demeden çalışmaktayız. Amacımız, gayemiz vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve gönüllere dokunabilmektir. Az sayıda siyasetçinin cesaret edebileceği büyük bir işi başardık. Bu kapsamda 70 yıllık altyapının tamamını yeniledik. 37 kilometrelik kanalizasyon ve 54 kilometrelik içme suyu ana şebekesinin tamamını yeniledik. Bununla birlikte 36 kilometrelik yeni doğalgaz şebekesi yaparak konutlara doğalgazı ulaştırdık. Şu an halkımız evlerinde doğalgazı kullanıyor” dedi. 
CADDELERE DEKORATİF AYDINLATMA YAPILACAK
 
Üstyapı olarak toplam 13 kilometrelik sıcak asfalt yaptıklarını ifade ederek konuşmasına devam eden Başkan Ulusoy; “Asfalt çalışmalarımız devam edecek. Ara cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarımız bitti. Şimdi sıra ilçemizin en büyük caddesi olan ana caddeye geldi. Burada modern ışıklandırma sistemi yapacağız. 110 adet direk dikerek dekoratif aydınlatma yapacağız. Ana caddemiz ışıl ışıl olacak” diye konuştu.
AĞLASUN İLK DEFA TOKİ İLE TANIŞACAK
Ağlasun İlçesinde ilk defa TOKİ projesi uygulanacağını ifade eden Başkan Ulusoy, son olarak şunları söyledi; “Halkımız ilk defa bizim gayretlerimizle toplu konut ile tanışacak. Bu kapsamda 130 konutluk TOKİ projesi yapılacak. Yer teslimini yaptık, plan dahilinde bitirilerek hak sahiplerine teslim edilecek. Yapılacak olan TOKİ konutları Sagalasos uyumlu dış taş kaplama olacak. Tabi biz bu projeleri uygularken siyaseten üzerimize düşen diğer alanlarda da çalışmalar yaptık. Halkımızın her derdine koştuk. Bu kapsamda Gölyeri Göleti kapalı devre sulama sistemi devreye alınacak. Projenin %80’lik kısmı bitti. İnşallah çok yakın zamanda bitirilerek sulamaya açılacak. Ve 3500 dönüm arazi sulanacak. Aynı şekilde Çatak yolunda 7 kilometrelik asfalt yapıldı.
Ağlasun’a yapılan her hizmetin gerçekleşmesinde bizlere her daim destek olan saygıdeğer vekillerimize, sayın valimize ve tabi ki de gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalışan personelimize halkımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi./Elif AKGÜL