İl Başkanı Furkan Cem Er, Kadın Kolları Başkanı Dilek Gündüz ve beraberindeki heyet, bayramın neşesini özel çocuklarla paylaştı.
Bayram ziyaretleri kapsamında bu kez rota, özel bir ev ziyareti oldu. AK Parti heyeti, evlerinde sevgi ve şefkatle büyüyen Melek’i ve abisi Barış’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, Başkan Furkan Cem Er’in "Bazı evlerde Melek vardır..." sözleri, bayramın çocuklar için taşıdığı derin anlamı bir kez daha hatırlattı.
Kadın Kolları Başkanı Dilek Gündüz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Melek ve abisi Barış ile yakından ilgilenildi. Çocuklara bayram hediyeleri takdim edilirken, aileyle yapılan sohbette dayanışma mesajları verildi. Heyet, özel çocukların hayatın en kıymetli parçaları olduğunu vurguladı.
Ziyaret sonrasında yapılan paylaşımda, 23 Nisan'ın sadece törenlerden ibaret olmadığı, asıl kutlamanın çocukların kalbine dokunmak olduğu ifade edildi. Başkan Er ve Gündüz, Melek ve Barış’ın neşesine ortak olmanın kendileri için en büyük bayram hediyesi olduğunu belirterek, tüm özel çocukların ve ailelerinin bayramını kutladı.







