Fed'in politika faizini 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit bırakmasının ardından, yatırımcılar Fed'in gelecek adımlarını izliyor. Analistler, Fed'in bu yıl faiz indirimi yapma olasılığının yüzde 87 olduğunu belirtirken, bu durum para piyasalarındaki fiyatlamalarda belirsizliğe neden oluyor.

Güncel verilere göre, gram altın fiyatı bugün 2.387 TL seviyelerine geriledi. Çeyrek altın ise 3 bin 903 TL'den alıcı buldu.

Teknik açıdan altının ons fiyatında destek seviyeleri olarak 2 bin 270 ve 2 bin 250 dolar gösterilirken, direnç seviyeleri ise 2 bin 330 ve 2 bin 380 dolar olarak belirlendi.

Lastiği Patlayan Otomobil Kontrolden Çıktı Lastiği Patlayan Otomobil Kontrolden Çıktı

Öte yandan, Türkiye'de nisan ayı enflasyon verileri açıklandı. Aylık enflasyon yüzde 3,18 artarken, yıllık enflasyon yüzde 69,80 oldu. Yurt içi Üretici Fiyat Endeksi ise aylık yüzde 3,6, yıllık yüzde 55,66 artış gösterdi.

Bugün yurt dışında ABD'de açıklanacak istihdam raporu başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceği belirtilirken, altın fiyatlarındaki seyir piyasaların yakından izlediği bir konu olmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

Editör: Ali Rıza Cesur