Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ankara’daki Ispartalılar Vakfı (ISVAK) tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanlarıyla Isparta Söyleşileri’nin konuğu oldu.

Hemşehrileri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, Isparta’ya kazandırdığı yatırımları anlatarak, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Ankara’daki Ispartalılar da şehirde değişim ve gelişimleri yakından takip ettiklerini belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Ankara’daki Ispartalılar Vakfı (ISVAK) tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanlarıyla Isparta Söyleşileri’nin konuğu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen oldu.

Programa Vali Abdullah Erin de katıldı. Programda, Isparta'nın kalkınması ve geleceği üzerine istişarelerde bulunuldu.
ISVAK yönetimi ve Ankara’daki Ispartalıların yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2019 yılında göreve geldiği ilk günden bu yana şehre kazandırdığı yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Daha önceki yıllarda Isparta’ya gelen misafirlerin gezebilecek yerleri olmadığını belirten Başkan Başdeğirmen, “Göreve ilk geldiğimizde Kirazlıdere’yi şehrimize kazandırdık. Kirazlıdere restoranımızın önüne cam seyir teras yaptık. Bu bölge şehrimize gelen misafirlerin takdirini alıyor.

Bununla yetinmedik Kirazlıdere’nin üstüne Kirazlıtepe Kafeterya’yı açtık. Burada şehrimizin manzarası eşliğinde çok güzel bir tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Uzun yıllardır atıl durumdaki Andık Deresi bölgesini yeniden ele aldık. Oradaki şelaleyi düzenleyerek bölgeyi herkesin keyifle gezebileceği bir mesirelik alanı haline getirdik.

Artık Isparta’mıza geldiğinizde gezip görebileceğiniz birçok yerimiz var. Tarihi Üzüm Pazarımız da bunlardan bir tanesi. Orayı da her gelen misafirimizin mutlaka görmesini isteriz. Gecesi ve gündüzüyle bambaşka bir yer oldu.

Şimdi Çünür Tepesi’ne düzenlemesine başladık. Orayı da farklı bir konseptle ele alıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Isparta her geçen gün değişim ve gelişim gösteriyor” dedi. 


ISVAK yönetimi de Belediye Başkanlarıyla Isparta Söyleşileri’nin konuğu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Isparta’mız her geçen gün daha da gelişiyor.

Ege Denizi'nde Peş Peşe Depremler Ege Denizi'nde Peş Peşe Depremler

Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen bir vizyon ortaya koydu. Şükrü Başkanımızla Isparta her geçen gün gelişiyor. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

1-1712-813-73

Muhabir: Nadir Öngören