Isparta Fatih Mahallesi’nde Apart Yangını
Isparta Fatih Mahallesi’nde Apart Yangını
İçeriği Görüntüle

Burdur’un Bucak ilçesinde gerçekleşen haciz işleminde, Antalyaspor’un 07 BKL 125 plakalı takım otobüsü, Lavanta Tesisleri’nde kamp yapan futbolcuları almak üzereyken icra ekipleri tarafından bağlandı. Edinilen bilgilere göre, kulübün ilgili turizm şirketine kamp ödemelerini tam olarak yapmadığı öğrenildi.

Stada Yürüyerek Gidebilirler

Yaşanan gelişme, özellikle bugün saat 18.00’de oynanacak hazırlık maçı öncesi teknik ekip ve futbolcuları zor durumda bıraktı. Eğer yeni bir otobüs kısa sürede temin edilemezse, takımın yaklaşık 20-25 dakikalık yürüyüşle maçın yapılacağı stadyuma gitmek zorunda kalabileceği ifade ediliyor.

Yeni Otobüs Krizi Çözebilir mi?

Kampın sona ereceği maçın ardından, Antalyaspor’un Antalya’ya dönüşü de belirsizliğini koruyor. Kulüp yönetimi, Dilehan Turizm A.Ş ile anlaşma sağlanamaması halinde saat 21.00’e kadar yeni bir otobüs göndererek dönüş organizasyonunu gerçekleştirmek zorunda.

Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığı görevine Rıza Perçin’in gelmesinin ardından toparlanma sürecine giren Antalyaspor, mali sıkıntılar ve devam eden transfer yasağıyla da mücadele ediyor. Otobüs haczi, kulübün yaşadığı ekonomik darboğazı bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Kaynak: burduryenigun.com