Isparta’nın Atabey ilçesinde belediyenin araç filosuna hibe yoluyla arazöz kazandırıldı. Yeni araç, yangınlarla mücadele, acil durum müdahaleleri ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarda kullanılacak.
Atabey Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Belediyeye hibe edilen arazözün, ilçede yürütülen yangınla mücadele ve çevre koruma çalışmalarına katkı sağlaması hedefleniyor.
Yeni araçla birlikte belediyenin saha çalışmalarındaki müdahale kapasitesinin artırılması ve acil durumlara daha etkin şekilde yanıt verilmesi amaçlanıyor.
Başkan Pehlivan’dan Teşekkür
Atabey Belediye Başkanı Serdar Pehlivan, belediyeye kazandırılan arazöz desteği dolayısıyla katkı sunan yetkililere teşekkür etti.
Başkan Pehlivan açıklamasında, başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere Isparta milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz ile AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er’e teşekkürlerini iletti.
Pehlivan, hibe desteğinin belediyenin hizmet kapasitesini artıracağını, çevrenin korunması ve yangınlarla mücadele çalışmalarına önemli katkı sağlayacağını ifade etti.




