AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Isparta'da gençlik ve spor alanında hayata geçirilecek projeler ve yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Isparta'nın gençlere yönelik projelerini ve spor altyapısını geliştirme konusundaki taleplerini dikkatle dinledi.

Güçlendirmelerde Skandal! Isparta Valiliği Soruşturma Başlattı Güçlendirmelerde Skandal! Isparta Valiliği Soruşturma Başlattı

Bakan Bak, Isparta'ya yönelik her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun Isparta'da gençlerin sporla daha fazla iç içe olmasını sağlamak ve spor altyapısını güçlendirmek adına bakanlıkla iş birliği içinde olduklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, gençlik ve spor alanında planlanan projeler hakkında detaylı bilgi vererek, bakanlıktan destek talebinde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, "Gençlerimiz için Isparta'da spor faaliyetlerini ve imkanlarını artırmak adına Gençlik ve Spor Bakanımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bakanımızın desteğiyle projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalara hız vereceğiz" dedi.

Milletvekili Osman Zabun ise, "Isparta'nın spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerimize daha iyi imkanlar sunulması için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bakanlığımızın desteğiyle önemli projelere imza atacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, "Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a Isparta'ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Gençlerimiz için çok güzel projelerimiz var ve bunları hayata geçirmek için bakanlığımızla iş birliği içinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bu ziyaretin, Isparta'da gençlik ve spor alanında önemli gelişmelere vesile olması bekleniyor.

Haber Merkezi

Editör: Özge Çelik